För er som fortfarande tittar förbi i denna blogg så har jag bytt till WWW.ONSKEHJARTAT.BLOGSPOT.COM

ni är välkommna dit

Hej bloggen

Idag fyller min man 27 år, det blev inte så mycket firande. När man blir äldre så blir det lätta att man inte vill fira så det blir inte mycket speciellt, men jag lagade hans favorit mat. läser ni min nya blogg onskehjartat.blogspot.com den är så fin nu kolla vetja

hej



hej där hur mår ni alla,jag ska hämta flickan från dagis om en timme. Måste städa undan lite  innan men vi hörs sen.

www.onskehjartat.blogspot.com

Hej jag har fixat en ny blogg den heter ÖnskeHjärtat, lovar att inte göra en ny blogg mer,bytte pågrund av att min syster skrev fel på min dotters namn på bloggadressen så nu har jag ändrat namn, nu är det den adressen som gäller, ni är välkomna alla dit, den är så mycket bättre att blogga i och man kan lägga upp mer fina bilder gå in och kolla så ses vi där.

Hej alla glada

Dagen börjar alltid att jag måste väcka Elshwa, för hon brukar vilja sova fram tills kl 9 men nu när dagiset börjar 9 så måste jag alltid väcka henne en timme tidigare, så morgorna blir lite segt innan man får in rutiner. Det kommer nog gå bra. Elshwa tror att hon är stor och vill oftast leka med de stora barnen hehe de som är 3 år, och i den åldern helst om man är pojke då vill man brottas så på dagiset idag fick en kille som heter Adam för sig att brottas med min lilla tjej och det gick så fort sa dagisfröken att hon hann inte stoppa Adam, undrar hur det såg ut hahah. Ja ni på dagis kan allt hända igår ramla hon på en låda från en pall och fick ett märke på pannan och idag brottades en pojke med henne, hoppas det kommer gå bra lite orolig är man.
En annan sak jag blev irriterad på idag på dagiset var, ni vet vi har ju inskolning sedan i tisdags och ska ha det tills på fredag, men idag slängde fröknarna ut oss och lät oss sitta i personalrummet, men sedan när de hade ätit klart och de då går vi in till barnen och jag frågar, jaha har hon ätit något då säger hon njaaaa lite har hon väl ätit, och jag tittar på tallriken och ser att hon inte har rört maten. Då sa jag men varför sa ni inget, jag kunde ju komma och hjälpa henne, då säger dom men vad då vi måste ju sitta själva med dem. Och vet ni vad som irriterade mig mest det var dom här långa makaronerna inte skruvar utan raka skruvar ni vet dom stora, jag bara sa det att hon kan inte äta så stora bitar. Så jag gick hem med henne och mata henne hemma, och då minsann åt hon en tallrik. Hm de kankse inte orkar bry sig om vem som äter eller inte. Hoppas verkligen det går bättre framöver. Idag blir en slapp dag, för det regnar jättemycket.
Hoppas ni får en bra dag därute.

Beställ från photowall..de har så mycket fint..



Har ni varit inne på deras hemsida photowall.se gud de har allt från barntapeter i olika motiv, har du tankar att göra ditt barnrum i en fondvägg med kanske hello kitty eller mumin trollen beställ kvalite tapeter från dem. Och de har annat fint också som jag föll för, de kan göra om du tex. har en bild på ditt barn, då kan de göra så att bilden blir förstorad och även så att den ser tecknad ut dvs målad som ett porträtt, jag rekommenderar verkligen att ni går in på deras sida och beställer om inte till er kanske till er mor och far eller syster eller varför inte mor eller farföräldrarna ett minne för livet.


Hej allesammans

Det var dagis idag med, ni vet jag har inskolning första veckan men eftersom jag har gått på den öppnaförskolan sedan Elshwa var 3 veckor gammal så är hon van vid dagis generellt, så det går jättebra för henne. Hon leker och pratar med allt och alla. Hon har sett en låtsas mobil där som hon håller vid örat och pratar flitigt med och ignorerar allt runtomkring och är inne i sitt pratande med gud vet vem hon pratar med, hehe alla som ser henne bara skrattar. Ja det är samma sak hemma, när hon får tag på min mobil ja då är det full fart framåt och hon pratar på likaså. Idag ramlade Elishwa från en ganska hög pall och när hon landa ner på marken fanns en ganska hög låda som hennes panna slogs imot, hon blev ledsen och nu har hon fått ett märke. Tycker inte om när hon gör sig illa min lilla prinsessa. Vad har ni gjort idag då??? Något skoj?

ELSHWA MIN PRINSESSA


Tävlar i classys.blogg.se, gör det du också!

inlägget är från hennes blogg, hoppas jag vinner :)



I sammarbete med Goldwell har jag fått chansen att lotta ut dessa två produkter till ett värde av 346 kr till en lycklig läsare!

Produkterna är noga utvalda och passar perfekt nu under sommaren.
After-Sun Hair & Body Shampoo & Leave-In Protect Spray


 
TÄVLINGSREGLER:

• Gå in på Goldwells hemsida och välj ut en favorit ur deras produktsortiment och skriv namn på den i en kommentar.
• Skriv ett inlägg om tävlingen i din blogg och länka till Goldwell.se, samt länka till det här inlägget (bilden ovanför får användas). För er som inte har en blogg är kravet att ni antingen mailar om tävlingen eller skickar den via en länk på facebook

Så fint med romantisk stil


Hej bloggen

En ny dag, och idag började min flicka dagis, det var så kul. Men jag blev lite besviken det fanns inte många olika "raser" eller kulturer, ville att det skulle vara mer variation så att barnen från tidig ålder inte ska säga att ena är bättre än andra och att man kan leka med alla oavsett hårfärg, hudfärg och även vilket språk man pratar hemma. Jag vet inte varför men jag sover så dåligt om nätterna, kanske för att Elishwa sover emellan oss, vet verkligen inte hur jag ska få henne att sova i sin säng, kommer ihåg hur jag alltid varnade andra föräldrar när de hade sina bäbisar emellan sig att inte göra det till en vana, och en dag för kanske 5 månader sedan när Elishwa var sjuk då ville hon vara nära mig under natten och då tänkte jag eh varför inte och då var hon sjuk i 3 dagar, och efter de dagarna vägrade hon sova igen i sin säng. jag ångrar mig att jag ens lät henne sova då hos mig, men man måste göra misstag ibland för att lära sig till nästa gång. Men till er som inte har eller gör det till en vana, bra fortsätt så! Måste verkligen städa lägenheten idag, den behövs finputsa. Ska passa på lite då flickan sover lunch att plocka lite lägenheten. Hoppas ni får en bra dag, peace out

Det blev lite stan med syrran och barnen

Vi vandra på stan i några timmar och barnen var lite uttråkade och som tur var så var frukten en räddning, då blev de tysta och belåtna i vagnen. Jag hittade en jättefin ryggsäck åt min lilla prinsessa den var i beige och rosa men köpte inte den, måste fundera lite.. får inte bli spontan köp, det är så pengarna försvinner utan att man vet vart. Måste ha mer ansvar över pengarna nu när man har en ny lägenhet och massa prylar behövs då kan man inte slänga bort pengarna var som.
Oh min flicka börjar på dagis imorgon, jag kan knappt bärja big, ser så fram emot det. Måste ställa klockan på 08.00 imorgon bitti. Hoppas ni får en bra kväll


Hej alla glada och positiva

Jag vet inte om det är för att hösten börjar smyga sig in i mitt liv som jag känner mig hur seg som helst, jag orkar inte göra något om dagarna. Jag sover så dåligt att hela min dag förstörs känns det som. Elishwa vägrar att sova i sin spjällsäng, hon vill bara sova i mitten av sin mamma och pappa, vill verkligen sluta med denna vana men vet inte hur, någon som har något tips? Idag ska jag gå till stan och kolla om jag hittar något fint åt mig och min prinsessa, men dock det efter middagen idaga ska jag laga spagetti och köttfärsås. Det blir nog bra. Ha en fin dag kram

Är med i en tävling, gå tävla du också vetja

Från denna bloggerska http://agneslauedberg.blogspot.com/2010/08/tavling-lilla-w.html#comment-form

"Lilla W
erbjuder ett brett sortiment inom barnprodukter – allt från barnkläder till barnrumsinredning! Både i webbutiken och den fysiska butiken i Karlskoga finner ni välkända och populära märken som Rockefella, Nova Star, I dig Denim, Doomoo, Trumpette, Lundmyr of Sweden och många fler!

I denna tävling har du chansen att vinna en mysig randig filt från Lundmyr of Sweden samt boken “Säkra svar om sömn, mat och den lilla magens behov” från Growing People. Vinstvärdet ligger på 289 riksdaler + frakt!"


Elishwa tipsar

Träffade på ett nytt märke för oss som
är på väg in i Sverige - Kidkraft!!
Vi förälskade oss i deras barnmöbler
och leksaker med detsamma!!
Blev kvar lääänge och pratade ;-)
~~~~
Kolla bara in det här häftiga mini
köket. Hur sött som helst ju!!
~~~~
Hade kunnat fylla barnens rum med
deras alla fina möbler. Genomtänkta
dessutom - t.ex förvaring i barnborden m.m.
~~~~
Spana in deras produkter här, finns tyvärr
inte i Sverige än :-(

Mila´s Daydreams

Tänk om man hade fantasin som denna mamma. Hon har valt att ägna sina dagar åt att klura på vad hennes lilla dotter drömmer om, för att sedan återskapa detta. Helt underbara bilder!






Det blev snabbmat endå

Vi var och käkade på en pizzeria, gyrosrulle är så gott. Elishwa gillade också det heheh. Det som är så skönt är att hon prövar allt jag ger henne och så äter hon det mesta för hon ser ju mig äta det så då vet hon att tycker mamma om det så tycker nog jag också det heheheh. Imorgon måste jag gå och göra lite ärenden. Idag regnade det jätte mycket man kännde inte för att göra något än att slappa hemma. Alltså jag håller på få fnatt vad är detta för värmeböjla de säger att det är den heta värmen från Ryssland som passerar oss heheh men snacka om att man väntar på hösten så det blåser lite och man ser löven få olika färger som sedan faller från träden, det är så vackert att se på. Men fram tills dess får vi väl duscha 3 ggr om dagen för att känna sig fräsch. Alltså jag blir galen på bredbandsbolaget har inte fått igång hemtelefonen det står kontrollera telefonlinjen hela tiden, jag hade först syrrans gamla telefoner sen hotade dom mig på bredbandsbolaget att om det är fel på mina telefoner så kommer jag få betala för att de skickar ut en teckniker, så jag gick och köpte en ny telefon för 400 kr för att vara riktigt säker på att det inte kan vara så kallat mitt fel och det visar sig att det är deras fel men vi får se när teknikern kommer vem han ska skylla på, de ska alltid skylla på kunden typiskt företag alltså man blir ju galen. Aja och så måste jag vänta 3 veckor på att de ska komma det kallar jag dåligt stil men vad ska man göra, ska kanske byta till tele2 för med dom hande jag aldrig problem men vi får se vad de säger. Hoppas ni har det bra och God natt på er!

Dagens inspiration


Det är så fint att ha vitt och färgstarka färger det blir en sådan fin kontrast, skulle vara en dröm och kunna ge en sådan säng till min prinsessa Elishwa, hon är mitt allt

Hej där

Jag har gått och varit seg hela dagen och inte orkat med något, inget verkar funka så att jag blir pigg. Idag har jag tänkt att ta hela familjen ut och käka om det blir en resturang eller  pizzeria får suget avgöra. Jag är så sugen på en stor gyrosrulle med exra mild sås, det är så gott har ni testat det?? mums säger jag bara. Inatt klockan 05.00 så fick Elishwa för sig att det var morgon och ville kliva ner från sängen och äta frukost, det tog mig en halv timme att hon skulle förstå att det var fortfarande natt för mamma. Sen somnade vi om fram till 9.30. Jobbig natt dessvärre. Jag hade tänkt att färga håret idag och klippa topparna efter sommarens slit på håret, dags att ta hand om sig så att man känner sig fräsh,glöm inte bort det ni mammor där ute, bara för att ni har barn så är det ingen ursäkt för att man ska glömma sig själv. Tro mig jag har erfarenheter av det, och man mår verkligen inte bra då. Så gör en pedikyr ibland, färga eller tona håret, klipp topparna eller varför inte en frisyr med tapper och uppklippt. Motionera med barnvagnen, gå prommenader, ät nyttigt, det är mycket man kan göra för att må bra.

Funderar på att köpa denna säng från ikea efter jul, fin eller?


Hello kitty, bilden från photowall beställ gärna, fin fina bilder


Hej allesammans

Idag var jag och min syster på stan och handlade lite saker, det man hade med sig hem blev 3 hellokitty nallar åt min prinsessa alla i olika färger på kläderna, röd,rosa och ljus rosa. Så söta jag kunde inte bestämman mig för en så det blev 3 st,det förtjänar hon. Själv köpte jag en kavajliknande kofta i höstens färg grått. När man går på stan eller åker bort någon stans är det viktigt att ta med någon favorit leksak åt barnen så de inte blir rastlösa, även snacks är viktigt för man blir små hungrig, så som kexrån, kex, juice eller vatten och frukt,grönskaker som morötter  är bra tips. Nappen för de som har det.

Dagens tips

Måste bara tipsa om en klockren maträtt att bjuda på om man har barnkalas. Riktigt uppskattad, och lägger man till lite grönsaker och så blir det ju genast lite nyttigare  Kolla här: korv och spaghetti på ett nytt sätt:


Grodan


Man får inte glömma att borsta dessa små tänder..

Nu har hon 4 uppe och fyra nere och dessa små måste man ta hand om morgon och kväll. Ibland glömmer man men man måste vara nogrann med det. Jag brukar ge glass och bakelser som hon älskar hehe lite mycket sött blire ibland, idag gick jag och köpte gardiner till vårt nya vardagsrum och igår köpte vi ett nytt soffborde, det blev i glas vi velade mellan vitt bord eller svart och så kom vi hem med ett glasbord hehe komiskt. Men det blev jätte bra endå. Idag råka min flicka ramla baklänges på marken hon fick så ont stackarna, det var när vi var i parken och skulle gunga, olyckshändelse händer, men det hände inget som tur var. Nu ska jag fixa lite kvällsmat åt min kära man och sen film och sen natti natt, god natt på er!

Dagens inspiration, Time for tea

Önskar att man själv var barn igen! Så mycket fint som jag skulle önska mig då!
Dessa fina kökstillbehör kommer från Kids Concept som har galet mycket fint till barnrummet. Där hittar man garanterat något till ett riktigt prins eller prinsessrum!
Hur fint är inte det här kakfatet? Jag skulle kunna tänka mig ha ett eget i mitt kök ;)

Samarbetspartner


Samarbetspartner.


Jätte fina att väla bland i photowall.se


Godmorgon

Hej där, idag blev jag väckt av Elishwa klockan 08.00 det är lite för tidigt för min smak, men jag har inget val. Det första jag gjorde var duscha med lill flickan, hon ville hoppa i badet så jag lät henne det också. Det är mysigt att bada med sitt barn. Sedan efter det fixade jag frukost, hon fick yoghurt och macka. Efter det fick jag för mej att lägga ansiktmask och även göra en fransk pedikyr på fötterna. Det är viktigt att ta hand om sina fötter när man springer dagen lång med de. Man känner sig lite fräsch. Elishwa älskar att ta mitt smink och peta sminket som mamma gör på ansiktet, barn är som svampar de ser hur mamma och pappa gör och gör likadant. Viktigt och vara bra föredömme för sina barn. Jag tror jag måste köpa låtsas smink och även en liten väska hon älskar att ta min handväska, ska titta och se om jag hittar det på stan i helgen. Idag måste jag fixa lite små saker, måste fixa till i lägenheten och organisera hyllorna, har ju bott i den nya lägenheten i 2 veckor nu. Man är helt slut med att fixa och dåna efter flytten. ha en bra dag

God natt!


Att få Elishwa att sova tidigt är en gåta

Jag brukar somna min prinsessa vid kl 21, men det tar cirka en halv timme innan hon somnar, måste få henne att somna vid kl 20.00, för snart börjar dagis för hennes del och då kan hon inte sova fram tills kl 8 el 9 på morgonen. Måste bryta våra rutiner vi har nu. Jag vill verkligen ta bort nappen när hon blir 18 månader, mitt mål att hon ska sluta med nappen innan dess, dvs 5 månader kvar. Vi får se hur det går med den vanan.
Nu ska jag gå och mysa och kolla på en film men hoppas ni får en trevlig kväll, god natt!

Elishwas tänder växer mer och mer....

Hennes tänder växer för fullt och under dagarna blir hon så jobbig och vill ha min uppmärksamhet och vill ha tröst. måste gå underhålla henne lite ha det bäat

IKEA goes OSKAR & ELLEN

Såg hos bästaste Petra att IKEA har börjat sälja "leksaksmat" i  stil med OSKAR & ELLENS fantastiska dito. Men dessa är bättre pris på 79kr/set. NICE! Gillade speciellt bakelserna!

fint


Favorit till höst

Till hösten är det längd som gäller och gärna så kjoltyget hasar i backen (praktiskt!). Kanske kan du behålla sommarens enfärgade maxiklänningar och byta ut sandalerna mot kängor, skinnjacka och en stor halsduk?

Själv tänker jag satsa på en svart eller grå finstickad långklänning, bilderna längst ner, som bas i garderoben. det spelar ingen roll om det är i form av kjol eller klänningen längden kommer bara det är långt- superlångt!

En hösttrend favorit


Hett mode i höst

röda skinnet är hett denna höst. Svårburet kan tyckas men du måste inte hoppa i skinnbyxorna om det inte passar dig (även om det kommer vara riktigt snyggt på dem som kan och törs bära dem) utan det går alldeles utmärkt att satsa på de röda accessoarerna.

Väskor och handskar i rött skinn kommer finnas hos både de stora butikskedjorna och hos de mindre märkena och är ett ypperligt köp om du inte vill gå all in på denna trend.

Mina personliga favoriter
är vantarna från Filippa K men jag drömmer om Isabel Marants leatherpants. Frågan är hur du kommer bära trenden?


Fin bild från photowall.se, beställ gärna från deras hemsida


Tips om sömn

    Sovträning Oavsett om småbarnet har börjat sova dåligt igen eller ni har kämpat med sänggåendet från allra första början kan det vara värt några veckors kämpande att försöka få ordning på sovandet nu, innan ditt barn blir äldre. Sovträning är oftast en jobbig fas att gå igenom. Den kan medföra utmattning och kinkighet, men det lönar sig på sikt när du och din partner får tillbaka lite egen vuxentid på kvällarna och - framför allt - era ostörda nätter. Det handlar mycket om att hålla fast vid sängdagsrutinen, att vara konsekvent när ditt barn vaknar på natten, och mest av allt att inte ge efter - detta innebär att ni föräldrar själva måste vara väl förberedda och att inte ta sig an uppgiften förrän ni känner er redo. Håll i minnet att småbarn kan vara mycket envisa. Du kan behöva alla goda råd du kan få för att klara av denna utmaning.
TÅRAR VID LÄGGDAGS En av de svåraste sakerna för föräldrar att hantera är plötslig återkomst av avbruten nattsömn. Av många olika anledningar går barn under de första åren igenom perioder när de plötsligt börjar vakna om nätterna igen, vägrar att lägga sig i vanlig tid eller börja vakna redan i gryningen. Förekomsten av oväntade, avbrutna nätter är inte alltid lätta att förklara, men här kommer några tips för att hjälpa dig som förälder att hantera sömnproblem: Först och främst, bli inte förvånad över förändringar i barnets beteende under natten de första tre åren. Om du vet att förändringar kommer att inträffa blir det lättare att hantera dem. Analysera ditt barns allmänna beteende för att få ledtrådar till förändrat beteende om natten. Går barnet igenom en klängig period? Har det skett några förändringar i de dagliga rutinerna? Har barnet en tillväxtperiod eller kanske problem med tänder som kommer? Att hitta troliga förklaringar till problemen kan hjälpa till att minska din oro. Försök att så långt det är möjligt hålla dig till de vanliga rutinerna kring läggningen. I längden kan det kan vara bättre att hålla fast vid de vanliga rutinerna och gå upp flera gånger per natt i en vecka eller två, än att låta barnet stanna uppe längre på kvällarna eller låta barnet sova i er säng. Du behöver inte rusa in till barnet varje gång hon eller han vaknar upp under natten. Så länge ditt barn inte är sjuk, är det bättre att ge henne eller honom lite tid att lugna sig och somna om själv. Om du måste gå in till barnet, tänd inte lampan eller för oväsen, utan lägg bara barnet ned, säg att allting är bra och lämna rummet utan att vända dig om eller tveka. Om barnet fångar din blick när du går ut eller känner din tvekan, kan hon eller han se en möjlighet att få dig tillbaka till sängkanten igen. Om ditt barn fortfarande skriker i flera minuter efter att du lämnat rummet, vänta så länge du klarar av innan du återvänder. Upprepa proceduren så många gånger det behövs, men förläng hela tiden stunderna mellan besöken. Börja till exempel med 5 minuter, öka till 10, sedan 20, sedan 35. Fortsätt tills barnet somnar. Ett par nätter med sovträning av det här slaget brukar räcka för att barnet ska inse att det inte är värt att hålla på och skrika på natten. Kom ihåg att din respons på sömnproblemen kan påverka ditt barns sömnbeteende de närmsta två åren, så det är väl värt mödan att träna barnet redan tidigt för att få henne eller honom att sova hela natten. Att lära sig att du inte kommer rusande varje gång ditt barn skriker är något som gagnar hela familjen i det långa loppet, även om det blir några besvärliga nätter till att börja med.

Prinsessans 1 års dag (090516)


Dagis börjar den 17/8

Jag pratade med elishwas dagis och nu är det bestämt hon börjar den 17e kl 9.30 det ska bli jätte spännande, något jag gjorde redan sedan hon var en månad det var att jag gick på öppna förskolan och redan där lärde hon sig att leka med andra barn det gynnade mig som förälder jätte mycket så jag rekommenderar verkligen alla föräldrar att pröva på det. Nu är min hon social och absolut inte rädd för nya människor. Jag tycker att det ska bli jätteroligt att ha henne på dagis dels för där får hon leka med andra barn och dels kommer jag få tid för mig själv. Ska börja ta min träning på allvar och även min kost jag har 8 kg för mycket fortfarande så jag mår bra kroppsmässigt. Tycker det är jobbigt och se alla mina gamla kläder som jag knappt har använt men kommer inte in i dem. Blir att jag måste köpa nya kläder, vilket inte blir billigt. Någon som kör någon diet som funkar? GI metoden är ju bra men jobbig tycker jag. Aja det löser sig tills dess.

Inreda barnrummet för fullt..

Jag håller på och inreda min flickas barnrum, vill verkligen ha allt i rosa o vitt tema, yes hellokitty också. Har ni tips är det bara att let me know ....Elishwa är bara 1 år och 3 mån, när hon är 2 år har jag tänkt och köpa en juniorsäng, vit ska den vara. och en jättefin prinsesshimmel till och ha över sängen. de kommer bli så fint.

Prinsessa


Glömt bort mig själv idag

Jag skulle igentligen skrivit lite mamma tips idag men har haft så mycket att tänka på. Idag bakade jag caster heter de, det är en slags pudding, halva med vaniljpuddin och den andra halvan chokladpuddin och i botten och även i mitten är det mariekex, det var verkligen en hit för barn de bara älskar det, slinker ner utan att vara för torrt eller hårt. Vill ni ha receptet är det bara att skriva en kommentar ;) heheh  håller på och inreder min prinsessas rum,gud jag vill så mycket  men pengarna räcker inte till. Vill verkligen ha hela rummet med hello kitty och prinsess saker. Rosa ska det vara så fint, löv that. Någon som vill skänka till mig,så tackar vi inte nej heheh

Godmorgon

Nu har man vaknat och ätit frukost. Är det någon där ute som har bra tips om frukost som barn gillar, jag försöker variera en period då gillar hon leverpastej på mackan nästa period gillar hon inte det , då är det smör som gäller och nu passar inte det heller, hm mina ideer börjar ta slut, någon som har tips skriv en kommentar heheh
Idag måste jag fixa till den förbannade hemtelefonen, bredbandsbolaget börjar ta mig på nerverna och mitt tålamod för de börjar ta slut, snart har de förlorat mig som kund,besviken på hur de tar hand om sin kund dvs mig. Måste gå till H&M och köpa en tröja innan fastighetsskötaren kommer kl 13.00, måste ha fixat mina ärenden innan dess. Men jag kommer in senare med något inlägg, tänkte börja med mamma tips åt alla mammor, tips alla kan ha användning för förr eller senare, hörs sen ta hand om er

Tävling!

Dags för att tävla lite så jag gick in i 

Http://smulansbakblogg.blogspot.com och  tävlar, mykiddo.se är en sida som säljer jättefina kläder och nu tävlar de ut med samarbete med smulan en valfri överdel och jag älskar ju rosa så om jag vinner så skulle jag vilja ha den rosa cardigan. Hoppas


Nu kör vi igång en ny tävling,med samarbete med http://www.mykidoo.se
Det enda som krävs är att du går in i deras hemsida,sedan väljer du någon fin överdel som du just har som favorit.Lägger in en kommentar hos mig & länkar till din blogg.
Tävlingen börjar idag och avslutas den 16:e Augusti.
Lycka till allesammans.
Tävla här
http://www.mykidoo.se

på gåva skulle bli så roligt´, tävla ni också vetja


Vilken jobbig dag

Idag hade jag tvätt tid, tvättade dubbel pass så jobbigt och vika alla stora och pyttesmå kläderna, men vill man ha rena kläder så har man inget val. Jag har problem och få igång min hem telefon fast jag har kopplat i allt rätt så får vi inte gång den endå,jag blir knäpp på bredbandsbolaget dom har hjälpt mig två gånger endå kan de inte göra det, men endå så säger de att nu är det fixat, jag säger bara yeah right...ljuga kan man allt göra för att bli av med vissa kunder och det verkar ju funka för de. aja nu ska jag fixa risgrynsgröt för jag är sugen på de. hoppas ni får en bra dag

Håller på att inreda barnrummet..

Vi har precis flyttat till en annan lägenhet och nu håller jag på att inreda min flickas barnrum, har tänkt att ha rosa och vitt tema, även hello kitty och prinsess tema. Flickigt ska det vara. Även de andra rummen håller vi på att inreda, det ska vara modernt men endå vår stil. Ska ta några bilder på barnrummet sen när jag har gjort i ordning rummet. Kommer bli så fint. Idag målade jag om elishwas leksaksbyrå till vitt, de blev finare än de fula trä inslaget, hoppas ni har haft en trevlig kväll, jag är helt slut ska hoppa in i badet och sedan kolla på nån film.  Ha de bäst


Lite bilder på oss

bild på mig och elishwanär min flicka var några månaderfinns ingen finare som klär sig i rosa, älskar rosa på flickor!slick på den du!

En del av dagens middag


Jag är så propp mätt av all grill mat och all fika..jag smäller snart

Det känns som om jag spricker snart, det var så gott med all mat så man kunde inte låta bli och inte äta lite av allt men nu får man lite dåligt samvete av alla extra kalorier. Jag ska sätta upp lite bilder av maten om ni vill se eller det är kanske ingen som vill se???


ojojoj vilken dag....

Idag har det varit en jätte stressande dag, först målade jag om Elishwas leksaks byrå från trä till vit, sedan på med elishwa och sedan full fart till willys, handlade för 1000 kr fick en chock i kassan. Sen springa hem och börja fixa med middagen. Gud alltså här hade vi tänkt att göra en trevlig middag med syrran och hennes man o barn, men allt slutade i kaos och stress..2 barn som springer omkring när man försöker laga något gott. Vi grillar fisk, fläskkarre,kycklingfile, kebabspett, lök,paprika,potatis, tomat jaa allt griilla vi och snart ska vi äta... det har dröjt ut för länge, tog längre tid än väntat...vi började straxt inan 16.00 och nu är klockan snart 19.00
Nu måste jag gå och vara social, men vi är klara med salladerna och väntar på allt grillat ska komma in på bordet . Hoppas ni alla får en trevlig dag jag kommer att sätta upp bilder senare från buffen och är ni sugna på något av det i recept kan jag maila det till er...see yaa

Efter mycket om och men...

Ja, efter mycket om och men så blev det en blogg endå, jag ska skriva om mina tankar, vad jag gör om dagarna, även skriva om trender inom inredning och även om mode ...om mammalivet ska ni få många recept heheh det ska bli kul, hoppas ni också ska ha roligt att läsa min blogg.....to be continue

RSS 2.0